2009. július 1., szerda

Szobácska!

Elkezdődött az őszi szobaigénylés!!!!

Ha konkrétan, vagy ha csak nagyjából tudod, hogy melyik szobába ill. hogy kikkel együtt lakni a Vásárhelyi Pál Kollégiumban a 2009/2010-es őszi félévben, akkor küld el az alábbi excel táblázatot kitöltve a kb@vpk.bme.hu e-mail címre 2009. augusztus 7-éig!


Kétágyas illetve kétszer-kétágyas szobákra minden esetben előzetes igénylést kell leadni. A beérkező igényléseket a jelentkező hallgatók kreditjeinek számtani közepe szerint csoportokba soroljuk.
A szobafoglalást az egyes csoportok az alul meghatározott sorrendben tehetik meg. E csoportokon belül az igényléseket a jelentkezők kollégiumi pontjainak az átlaga szerint rendezzük sorba. Az igénylők ebben a sorrendben választhatnak szobát.
Egyéni igénylésre is van mód, ebben az esetben a hallgatókat a KHT osztja be, úgy hogy az azonos csoportból hasonló kollégiumi pontokkal rendelkezők hallgatókat teszi egybe. Az így kialakult igénylés kerül be a listába.

A doktoranduszok és kollégiumi mentorok automatikusan 300 kredites és 200 kollégiumi
pontos hallgatónak minősülnek. A kollégiumi mentorok egyedül is lakhatnak kétágyas
szobában.

A négyágyas szobákra is előzetes igénylést lehet benyújtani. Azonos szobára való igény esetében minden esetben a magasabb kollégiumi átlagponttal rendelkezők élveznek elsőbbséget.

A 2x2 ágyas szobák igénylésénél a magasabb közösségi ponttal rendelkező pályázó élvez előnyt.


Szobafoglalás kredit szerinti csoportjai:

a) Képzésük utolsó évébe lépő hallgatók, akik a mintatantervben előírt kreditmennyiséget teljesítették. Ennek a feltételnek a szobára jelentkező minden hallgatókra teljesülnie kell.
b) BSc képzésben 210 felett, vagy BSc és MSc képzésben összesen megszerzett 240 felett vagy 45 köri pont felett
c) 151 - 210 vagy BSc és MSc képzésben összesen megszerzett 240 alatt
d) 91 - 150
e) 91 alatt




A helyesen, hiánytalanul kitöltött excel táblákat egy később megadott email címre kell majd elküldeni az igénylésnek megfelelő tárggyal:

KB SZOBAIGÉNYLÉS 2 ÁGYAS

KB SZOBAIGÉNYLÉS 2+2 ÁGYAS

KB SZOBAIGÉNYLÉS 4 ÁGYAS

A megadott formában, hiánytalanul kitöltött igénylések előnyt élveznek.

Jelentkezési lapok: itt!!!!

Nincsenek megjegyzések: