2009. augusztus 27., csütörtök

Támpont hírlevél pack

TÁRGYFELVÉTELI PROBLÉMÁK

Tárgyfelvételi problémáid bejelentésére a Neptun Rendszerben az Ügyintézés menüpont Kérvények almenüpontban találsz űrlapot a következő címmel: Kivizsgálási kérelem nem engedélyezett tantárgyfelvétel miatt.
FIGYELEM:

  • A kérvény elküldése előtt ellenőrizd, nincs-e tartozásod, mert a lejárt határidejű díjtartozás lehet a tárgyfelvétel meghiúsulásának oka.
  • A kurzuslétszámmal és az órarendi ütközésekkel kapcsolatos problémáiddal keresd fel a tárgyat meghirdető tanszéket, ilyen esetekben a Központi Tanulmányi Hivatal nem tud segíteni.
  • A végleges tárgyfelvétel vége 2009. szeptember 6. vasárnap, 23:59. A Központi Tanulmányi Hivatal a Neptun Rendszer zavartalan üzemelését 2009. szeptember 4. 16:00-ig garantálja.

BEJELENTKEZÉS

Mint minden félév elején, most is be kell jelentkezned a félévre. A Neptun Rendszerben a regisztrációs héten, 2009. augusztus 31. (hétfő) 16:00 - 2009. szeptember 6. (vasárnap) 23:59 között jelentheted be, hogy aktív, vagy passzív státuszban kívánod tölteni a félévet.
FIGYELEM:

  • Az eddigi gyakorlattal ellentétben a státusz a regisztrációs hét folyamán akár többször is megváltoztatható. Az utólsó bejelentés az érvényes.
  • A bejelentkezés elmulasztása esetén a rendszer státuszodat aktívra állítja.
  • Passzív státusz beállítása csak úgy lehetséges, ha a hallgatónak nincs felvett tárgya.
  • Azok a hallgatók, akiknek lejárt határidejű díjtartozásuk van, nem jelentkezhetnek be aktív félévre.


LECKEKÖNYV AZ IRATTÁRBAN

A 2009/2010. tanév első félévében sem kell felvenni a leckekönyvet. Az indexeket továbbra is a Központi Tanulmányi Hivatal tárolja.




NO PARA! - RELAXÁCIÓS CSOPORT INDUL!

Sokat stresszelsz a vizsgák előtt? Problémáid vannak az alvással vagy az ellazulással? Nehezen tudsz kikapcsolni? Kapkodsz, úgy érzed szétfolyik az idő a kezedben?
Jelentkezz a No-Para Relaxációs csoportba, ahol egy félév alatt elsajátíthatod az Autogén Tréning relaxációs technikát és megtanulhatod, hogyan csökkentsd az egyetemi élettel járó feszültséget néhány egyszerű technika segítségével.
Csoportvezetők: Richter Júlia és Kováts Szabolcs
Időpont: Szeptember 14-től minden hétfőn 17-18.30 (14 alkalom)
Helyszín: Támpont Iroda, R épület fsz.
Jelentkezés: Emailben 2009. szeptember 13-ig a pszichologus@sc.bme.hu címen
További információ 2009. szeptember 1-től a Támpont Iroda honlapján.
A csoport maximális létszáma 12-15 fő. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni.

Nincsenek megjegyzések: