2010. február 19., péntek

ÉVKÖNYV- első a BME-n, ismét az építősök! :)

Kedves végzős Hallgatók, kedves végzős Évfolyam!

Mint azt bizonyára tudjátok, a BME több évtizedes múltja alatt megannyi hallgatói csoport végzett már az egyetemen. Az itt eltöltött idő alatt az évfolyamokat a különböző oktatási-és kulturális programok szép lassan egységgé formálták, de mint minden, lassan ez is elfelejtődik.

Azért, hogy az évek alatt kialakult kapcsolatokat, hagyományokat megőrizhessük, egy méltán neves dolgot szeretnénk bevezetni idén először az Építőmérnöki Karon. Ez nem más, mint egy évkönyv, melyben a végzős évfolyam hallgatóit szerepeltetnénk, felsorolva a különböző érdemeket, melyeket ittlétük alatt mondhattak magukénak.

Az évkönyv csupán a hallgatókkal nem adna teljes képet, ezért a diákok előtt szeretnénk az évkönyvben elhelyezni egy oktatói névsort (a tanszék összes dolgozóját beleértve), illetve a tanszékvezetőkről egy-egy fényképet is mellékelnénk.


Ezúton szeretném felkérni a 2006-ban kezdett végzős évfolyam hallgatóit, a BsC-n tanulmányokat folytató, korábban kezdett évfolyam hallgatóit, és a még ittlévő Építő2000-eket, hogy vegyetek részt a

2010. március 3-án 14:00-19:00 óra között tartandó fotózáson!

Helyszín: Vásárhelyi Pál Kollégium, Aula.


Előzetes időpontra jelentkezés a KHT irodában, nyitvatartási időben!


Fotózás után mindenkit szeretettel várunk a 19:00 órakor kezdődő Építőmérnöki Szakestünkön!


(Az évkönyv elkészülte után májusban, és később ősszel- a diplomaosztó idején- megvásárolható lesz jutányos áron.)

Üdvözlettel;


Horváth Vivien

az évkönyv felelős koordinátora

E-mail: hthvvn@gmail.com

Tel.: 20/279-3790, 30/622-7946


Nincsenek megjegyzések: