2008. május 8., csütörtök

Az utolsó!! De csak ebben a félévben! :)

Mint azt már tapasztalhattátok, havonta megjelenő újságunk ebben a félévben havonta meg is jelent. Most egy merőben különleges példányt tarthattok a kezetekben, s azt hiszem ez nem is szorul magyarázatra a kinézete láttán. De!!
Ne ragadjunk le a kinézetnél, mert ez alkalommal is valami olyat szerettünk volna adni nektek, amit hasznosnak, és egyben szórakoztatónak is találtok. Ennek értelmében ajánlom figyelmetekbe Karunk Dékánjával készített beszélgetésünket a nyári technikusi gyakorlatokról, illetve az építőmérnöki jogosultságokról, az OHV táblázatos formában is feldolgozott eredményeit, a VN összefoglalót, azokat a mesterséges szigeteket, melyet egy holland cég talál ki, s még sok érdekes olvasni valót.
Az újságot a K221 és a K148-as termek ablakpárkányain lelhetitek fel, valamint a KHT irodában, nyitva tartási időben, ameddig a készlet tart. :)
Ne feledjétek, legközelebb a gólyaszám kapcsán találkozhattok velünk, addig pedig mindenkinek sikeres vizsgaidőszakot és kellemes nyári "szünetet" kívánok! :)

Nincsenek megjegyzések: