2008. május 19., hétfő

Üdvözlet minden kedves (eddigi és leendő) Oranzs hallgatónak!

Egyszer volt róla szó, hogy figyelgessem a híreket a rádió honlapjáról, így most gondoltam felírom a legfrissebb fejleményeket, hátha valaki csak ide téved, és az oranzs honlapját már nem nézi (de gondolom aki szokta hallgatni a rádiót, az oda is jár...).

Szóval, a vizsgaidőszak miatt mostantól nem lesznek esti rendszerességgel műsorok a rádióban, csak azok a műsorvezetők tartják meg esti szórakoztató "előadásukat", akiknek van hozzá kedvük. A nyár további részében a rádió automatikusan fog számokat játszani (mint eddig nap közben), aki szereti az oranzs szerver zenéjét, azoknak továbbra is kellemes zenehallgatást kívánok, akik pedig eddig nem oranzsoztak, azoknak melegen ajánlom, főleg majd jövő félévtől az élő műsorok hallgatását, mert nagyon élvezetes tud lenni. További információkat a http://www.oranzs.radioe.hu/ oldalon találtok. Sziasztok!

3 megjegyzés:

Ákos írta...

hogyan kell aláhúzni a címet? :) Vagy írjam csak így, és mindig javítjátok? :D

Juci írta...

Ákos! Szerintem ez annyira komplikált, hogy meg se próbálkozz vele. :P Tudod, ha abba a sávba írod bele a címet, ami mellé az van írva, hogy cím, akkor ilyen lesz a dolog.... :D:D:D

Ákos írta...

Hmmm... van olyan sáv, hogy cím?