2010. október 28., csütörtök

Demján Sándor Szociális Ösztöndíj 2010/2011

Kiírásra került a Demján Sándor Alapítvány kiegészítő szociális ösztöndíj pályázata (a pályázati kiírást a Letöltések menüpontban találjátok). A 2010/11-es tanévben összesen 700 hallgató (600 BSc, 100 MSc és osztatlan) részesülhet támogatásban, melynek értéke 10.000 Ft 10 hónapon keresztül. A szerződés alapján tehát Doktorandusz hallgatók nem részesülhetnek ebben az ösztöndíjban.

A jelentkezés módja a https://szoc.sc.bme.hu honlapon történő regisztráció, a szükséges igazolások feltöltése és leadása.

A jelentkezés határideje 2010. november 7. (vasárnap) éjfél.

Az előzetes jelentkezések alapján azon hallgatók akik legfeljebb 65 szociális ponttal rendelkeznek, biztosan nem részesülhetnek az Alapítvány ösztöndíjában. Így azon hallgatóknak ajánljuk a pályázást, akik ettől több szociális ponttal rendelkeznek.

A pályázat végeredménye várhatóan 2010. november 20-ára születik majd meg.



Mi a teendőm, ha Demján ösztöndíjra szeretnék pályázni?

Aki hiánytalan rendszeres szociális ösztöndíj pályázattal rendelkezik, annak csak egyszerűen regisztrálnia kell a https://szoc.sc.bme.hu oldalon. Ezen felül jelenleg nincs több teendője.

Aki hiányos rendszeres szociális ösztöndíj pályázattal rendelkezik, annak lehetősége van arra, hogy korábbi pályázatát kiegészítse, a hiányzó igazolásokat pótolja.

Illetve aki nem tartozik a fenti két kategóriába, az most pályázhat.


Mik a Demján ösztöndíj elnyerésének feltételei?

Az idei félévben azon hallgatók részesülhetnek Demján Sándor kiegészítő szociális ösztöndíjban, akik teljesítik a következő feltételeket:

* az elmúlt két aktív félévükben legalább 30 teljesített (nem akkreditált) kredittel rendelkeznek
* aláírják és leadják a Letöltések menüpontban található Nyilatkozatot (a leadás helyszínéről később értesítünk)

Amennyiben kérdésetek merül fel, úgy írjatok a demjan@sc.bme.hu címre.

KHT

Nincsenek megjegyzések: