2011. június 2., csütörtök

Újabb világsztárok az EFOTT fellépői között: jön az Apollo 440!


A kultikus angol bandával bővül a Szolnok-Tiszaligeten fellépők névsora. A trinidadi Haddaway mellett az Apollo 440 nevű angol elektronikus zenét játszó banda is fellép az EFOTT nagyszínpadán. A kultikus „Stop the Rock” című sláger szerzői július 13-án adnak koncertet az ország legnagyobb hallgatói buliján.

Világsztárok csatlakoztak az EFOTT-on fellépő legnagyobb magyar előadókhoz! A művészetek görög istenéről és a normál zenei „A” hang frekvenciájáról elnevezett angol zenekar, azaz az Apollo 440 július 13-án este őrjíti meg a közönséget. A fesztivál nagyszínpadán egészen biztosan felcsendül a számos filmben hallható „Stop the Rock” című dal, de a zenekar bemutatja vadiúj, idén megjelent „The Future's What It Used To Be” elnevezésű lemezük zenei anyagát is.

Az 1990-ben Liverpoolban alakult banda készített remixet többek között a U2 és Lenny Kravitz számára, olyan filmekben hallhatjuk a dalaikat, mint a Lost in Space vagy a Charlie Angyalai, sőt a Maffiózok című kultsorozathoz is készítettek zenét.

Nincsenek megjegyzések: