2008. április 8., kedd

Bejutás a kollégiumba a VN alatt

Ahogy a Vásárhelyi Napok programjában olvasható, idén is lesznek esténként bulik. Ezalatt (este 22.00-05.00 között) a hagyományostól eltérő belépési szabályok vonatkoznak a kollégiumba betérőkre.

Főkapu (Kruspér utcai bejáró):
Ezen keresztül csak érvényes jeggyel vagy karszalaggal rendelkezők jöhetnek be az épületbe.
Jegyet csak itt lehet vásárolni, máshol nem.

Hátsó kapu (Stoczek utcai bejáró):
Ezen a kapun keresztül csak kollégisták, és a vendégeik jöhetnek be az épületbe. Minden belépőnek kollégiumi kártyát vagy érvényes diákigazolványt kell felmutatnia.

A buliból (az A és B épületi kapun keresztül):
Itt csak az mehet fel, aki kollégista (rendelkezik kolikártyával vagy diákkal, és rajta van a kolilistán) vagy csapattag (azaz fehér karszalaggal rendelkezik).

Új vendégkönyv
Információink szerint VN alatt meg fog változni a vendégkönyv, amelybe a vendégeket kell beírni. Legalábbis az előbb Bence kérésére elkészítettem az új verzióját a vendégkönyvnek, gondolom nem feleslegesen dolgoztatott.:) Ezt mind a vendégnek, mind a vendéglátónak alá kell írnia, csak ekkor fogják a vendéget beengedni a kapukon a rendezők. (Tehát nem lehet bejönni úgy, hogy a vendéglátó nem igazolja, tényleg hozzá jött a vendég.) Akinek ez mégis sikerül (és igazolja egy fényképpel), annak fizetünk egy sört.

1 megjegyzés:

Juci írta...

Köszi Bacsi, hogy megírtad, ezt nem is tudtam! :)