2008. április 8., kedd

No de mire jó?

Egy órával ezelőtt Bodzsi (a csapatkapitányom) a kezembe nyomta a pólómat, és mellé adott egy "passtartót" is. Utóbbi fogalom ismerős számomra, most számoltam gyorsan végig, csak itt a polcomon 12 lóg belőle. Van a Western VN, a Zűr VN, a 2005-ös témája pedig zenés VN volt, ha jól emlékszem. De itt lóg többek közt egy TU Wien, de még egy sürgösségi fogamzásgátlásos is. A történetet, hogy ez utóbbi hogyan keveredett hozzám, jótékony homály fedi.

No de vissza a Bodzsi által adott passtartóhoz: a mostani passtartó az nem egy passtartó, hanem egy valami. Van rajta egy karabíner, egy kis bordó anyagdarab (Maffia VN 2008 felirattal) és egy karika. Ebből kapásból következik az alábbi kérdés: mégis, mi mindenre lehet ezt használni?

Egyébként ha már Maffia VN, miért nem egy pisztolyt kapott mindenki VN-re? (A Magyar Szabadalmi Hivatal honlapján fenn van mindegyiknek a gyártási leírása, csak össze kell rakni.)

Barátnőm szerint ez egy egyszerű kulcstartó (mert nem kell zsebbe tenni, mint a hosszabbik társát), de szerintem ebben több lehetőség rejtőzik. És nem csak azért, mert egyaránt ki lehet nyitni vele a dobozos és az üveges sört... Ötletek az extrém használatra?

Nincsenek megjegyzések: