2009. január 16., péntek

ANGOL KOMMUNIKÁCIÓS ÖNBIZALOM TRÉNING!

Előzetes jelentkezés

A tréning motivációja az, hogy többen vagyunk úgy, hogy tanulunk angolul (még én is...), van némi szókincsünk, de ha meg kell szólalni akkor összecsuklik a lábunk. Ezért gondoltam összehozok egy ilyen tréninget, ahol 4 napig kétféle módon szólalhatsz meg: angolul vagy kézzel-lábbal-rajzzal. Lesz egy nagy persely, és aki magyarul szólal meg, az bedob egy százast. Az összegyűlt pénzt meg felajánljuk egy ingyenes angol kurzushoz rászorulóknak :) , akik nem tudják megtenni, hogy drága kurzusokat elvégezzenek. Tervem szerint utána heti rendszerességgel lehetne angol nyelvi klubesteket tartani.

A 4 napos tréning tervezett időpontja: április 30-május 3. (csütörtök reggel - vasárnap estig)

Így most előzetesen, ha érdekel, akkor jelentkezz nálam emailben vagy SMS-ben neved, email címed és telefonszámod megadásával. Ez most egy előzetes jelentkezési lista, ez még csak igény felmérés, hogy lássam mekkora az érdeklődés, és ennek függvényében lesz majd szervezve a helyszín, költségek. stb. És akkor a tájékoztatás később. (A bentlakásos tréning ára kb 50 eFt körül lesz.)

Programnak többnyire több kiscsoportos foglalkozást, néhány közös programot estékre, persze mind angolul, vagy filmvetítés, utána közösen dumálunk róla stb. Kidolgozás alatt. A tréninget vezetnék angol anyanyelvi szinten beszélő tanárok, a lényeg itt vécére sem mehetsz ki magyarul. :)

Üdv,

Szilágyi Csaba
06 20 9442 019
ts@tsaba.hu

Nincsenek megjegyzések: