2009. január 23., péntek

Újra Talpra magyar!

El tudod képzelni az életet fotelen kívül? Egyetértesz velünk abban, hogy a sport nem csak az élsportolóké, hanem mindenkié? Tudod lazán, meggyőzően, izzadságszag nélkül népszerűsíteni a mozgást? A nagy sikerre való tekintettel az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkársága és a DUE ismét kiírja közös, Talpra, magyar! című pályázatát. Ismét sok tízezres nyeremények! Sportolj, írj, küldd el nekünk!

Vegyél részt az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkársága és a DUE közös pályázatán, a Talpra, magyar!-on, és nyerj pénzt! Írj olyan cikket, ami élvezetes sportágakat mutat be, vagy csinálj interjút népszerű emberekkel a környezetedben, akik nem élsportolók, de fontos számukra a sport, és népszerűsítsd így a mozgást!

A pályázatok beküldése folyamatos, de minden hónapban a 20-ig beérkező pályázatokból kiválasztjuk a legjobb hármat, amelyek felkerülnek a DUE honlapjának Ti írjátok rovatába (ahol az első Talpra, magyar! pályázat nyertes pályamunkáis is megtekinthetők).

Közülük választja ki a zsűri az utolsó forduló után a győztes három írást, amelyek szerzői 100, 75, illetve 50 ezer forintot nyernek! A három helyezett írása megjelenik az eredményhirdetés után a DUE Tallózóban.

Az első beküldési határidő:
2009. február 29.

A beküldési határidőt meghosszabítottuk!

Eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadás 2009. május 8-án, a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján.

Nincsenek megjegyzések: