2009. február 19., csütörtök

MOL Fressh 2009!




A tavalyi év versenyének sikerére alapozva a MOL-csoport idén is elindítja a 'freshhh2009' elnevezésű, több fordulóból álló, on-line nemzetközi vetélkedőjét. A játék témájában az olaj- és gáziparra fókuszál, jellegében főként műszaki orientációjú. Mivel a játék nemzetközi a verseny nyelve angol, de a nyelvtudást nem értékeljük.

A megmérettetés több fordulóból áll: egy on-line forduló kvízkérdésekkel, on-the-job szakmai jellegű feladatokkal, valamint játékos logikai feladványokkal. A második forduló egy kreatív feladat, majd ezt követően a döntő a legjobbak személyes részvételével. A verseny az utolsó forduló kivételével interneten zajlik. Háromfős csapatok jelentkezését várjuk:
http://www.freshhh2009.net

A versenyre való regisztráció február első hetében veszi kezdetét, és várhatóan február 28-án zárul majd le. Regisztrálj még ma!

A vetélkedő össznyereménye 20.000 EUR, valamint végzősöknek lehetőség a MOL-csoport 'growww2009' Friss Diplomás Programjába való bekerülésre.

Ha korábban már játszottál, az idei vetélkedőt ki ne hagyd! Ha pedig még nem, idén próbáld ki Te is, "freshhh-ülj" egyet! :)

It's your turn! www.freshhh2009.net

Have fun and good luck!

Nincsenek megjegyzések: