2010. május 18., kedd

EFOTT 2010-előzetes

Az ország legnagyobb hallgatói bulija: EFOTT 2010-ben is!

Ákos, celebkemping, magyar zenekarok minden mennyiségben, többtízezer egyetemista és főiskolás. Ez garantált 2010 legnagyobb hallgatói buliján, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, július 13-18. között, Pécs-Orfűn.

Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb hallgatói buliját az EFOTT-ot. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a legrégebbi, legnagyobb kulturális - és könnyűzenei fesztivál Magyarországon. Az 1976 óta folyamatosan bővülő, magyar fiatalok által látogatott bulinak ezúttal is Orfű ad helyet, amely kiváló természeti adottságaival évről-évre egyre több szórakozni vágyót vonz. S emellett már csak hab a tortán az a pazar zenei kínálat, amelyet 2010-ben prezentálnak a szervezők. S, hogy csak egyet említsünk közülük: Ákos biztos, hogy fellép az EFOTT-on.

Idén még egy különlegességre is számíthatnak az egyetemisták és a főiskolások. Ez pedig a celebkemping. Ilyen még sehol nem volt, de hogy mi is ez valójában? A felsőoktatási intézmények hamarosan elkezdik a sztárvadászatot. Idén ugyanis az a főiskola vagy egyetem nyeri meg az egymás közti versenyt, aki több celebet állít az intézmény mellé, és hív meg a fesztiválra. Az EFOTT-ra érkező hírességek együtt állítanak sátrat és buliznak a fiatalokkal.

A legnagyobb hallgatói buli július 13-18. között Pécs-Orfűn várja a szórakozni vágyókat.

Nincsenek megjegyzések: