2013. május 8., szerda

Fagylalt féláron! Igeeen!

Május 8-án rendezik meg hazánkban a Fagylalt Napját, amelyen a résztvevő cukrászdák féláron kínálják majd fagyijaikat. A rendezvényhez országszerte számos cukrászda csatlakozott: köztük van az ötletgazda I Love Gelato különleges fagylaltozó és az érdi Pataki Cukrászda. 
 
 
A fagylalt népszerűsítése a célja az I Love Gelato különleges fagylaltozó által szervezett napnak, amelyen a csatlakozott cukrászdák féláron kínálják  a jeges finomságaikat. Vannak olyan résztvevők is, amelyek a  „Fagylaltosok a hátrányos helyzetű gyermekekért” mottónak megfelelően egy-egy közintézményt látnak el fagyival. Így például a szervezők amellett, hogy aznap féláron adják a gombócokat, a Tűzoltó utcai Gyermekklinikára visznek fagyit, a celldömölki Rózsavölgyi Cukrászda dolgozói a Gencsapátiban lévő gyermekotthonban élő gyerekeket látogatják meg egy jó nagy adag fagyival, míg a ceglédi Zöldházak Cukrászda a ceglédi gyógypedagógiai iskola gyerekeit hívja meg fagyizni. Ugyanezen a napon a Corvin Sétányon található Sütibárban vásárolhattok +1 fagylaltot (vagy akár többet) és az így kifizetett fagyikat egy gyerekkórház kis betegeinek viszik majd el.

 

A féláras akcióhoz csatlakozott többek között a budapesti Sütibár, a Fragola, a Merinda Cukrászda, a váci Desszert szalon, Balatonfüreden a Füredi korzó fagyizó, Gödön az Olafja Fagyizó, Tökölön a Ziti Cukrászda, Győrben pedig a Toscana. Az akcióban szereplő fagyizók teljes listáját itt találjátok.

Nincsenek megjegyzések: