2013. április 26., péntek

Hegyalja Fesztivál-június 25-30



COLOUR_hegyaljalogo_2013v1.jpg
Az igazi arcokat, az igazi zenét, az igazi fesztivált egy helyen Tokajban találjátok meg. Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit. A vizsgaidőszak végét idén mindenki a hegyaljás gigabulin ünnepli, ahol a több mint 200 világsztár és magyar előadó között ott lesz veletek a Down, a Dieselboy, az Asking Alexandria, a Between The Buried And Me, a thrash metal legenda Slayer, a Scooter, Ákos, a Quimby, a Punnany Massif, a Brains és a többi kötelező magyar kedvencek is.
 
SBT_9016.jpgSokat kellett várni arra, hogy az ex Pantera vezér, Phil Anselmo szupercsapata, a Down újra becélozza Magyarországot, de júniusban a vizsgaidőszak után veletek együtt nyitja a nyarat. A stoner rock alapegyüttese The Purple című új EP-je anyagát is hozza magával, amelyről a klip verzióban is élvezhető Witchtripper című dal tökéletes aláfestés a szorgalmi időszak minden bulijához is. Egyenesen Brooklynból érkezik a Hegyaljára az ikonikus drum and bass dj Dieselboy. Az egyedülálló mixeiről ismert Damian Higgins már közel két évtizede pörgeti a lemezeket, és most nyáron végre titeket is. A jelenleg új albumon dolgozó brit metalcore csapat, az Asking Alexandria a Hegyalján lép először magyar színpadra. Új lemezzel jön a tokaji szőlőhegyek közé a Between The Buried And Me is. 
SBT_8958.jpg 
Az amerikai thrash metál ikon Slayer idén már Hegyalja rajongóként érkezik Tokajba. Kerry King és legendás bandája éppen gőzerővel dolgozik idén megjelenő új albumán, de ezzel együtt már a Hegy’ koncertre is készül. A német techno-hardcore legenda, a Scooter sem bírta sokáig Hegy’ nélkül, így 2013-ban a hegyaljások egy összefüggő, hömpölygő tömeggé alakulva H.P. Baxxterrel együtt üvölthetik: Hyper, hyper!
 
A magyar kedvencek között például az ország egyik legizgalmasabb koncertzenekara, a Brains is pörgeti idén a hegyaljásokat. A 10 éves Punnany Massif születésnapi meglepetést hoz Tokajba, a The Carbonfools Fehér Balázzsal pedig a női szíveket szorongatja zenével és igéző kék szempárral egyaránt.

Hegy’ Karriergyár
A fellépők mellett a Hegy’en lesznek a legviccesebb stand-uposok és a legjobb borászok, sőt ez az a fesztivál, ahol akár együtt sörözhettek, Furmint-fröccsözhettek a kedvenc íróitokkal, énekeseitekkel, és két koncert között akár munkát is találhattok. A feszengős állásinterjúkon, a „mi lesz velem a diploma után” parán túl a Hegy’ Karriergyárban találjátok az igazi megfejtéseket a nagy kérdésekre. 

További infók:


Nincsenek megjegyzések: