2013. április 30., kedd

Pannónia Fesztivál 2013

Közel 200 koncert 7900Ft-ért! - Magyar tengernyi zene pünkösdkor

  • Szeretsz jókat bulizni?
  • Már alig várod a fesztiválokat?
  • Szeretnél spórolni?
Akkor a 7. Pannónia Fesztiválon a helyed!
Nincs titok, sem átverés: a PAFE-ra élő zenekarral érkezik a Rudimental, a Dub Pistols, a Foreign Beggars, nyáron csak nálunk hallhatod a 30Y-t (a könnyűzenei fesztiválok közül) és ott lesz a legtöbb hazai kedvenced is!

Vadonatúj dallamok
- Hogy mi az a Rudimental?! Feel the love… Not giving in… Így már megvan, igaz?! Nos, van egy jó hírünk: április 29-én jelenik meg első albumuk, így a toplistákat vezető, tévében és rádióban megannyiszor hallott slágereik tárháza továbbiakkal bővül, melyeket alig két héttel a bemutató után élőben hallgathatsz meg Magyarországon elsőször a PAFE Nagyszínpadán!
- Az Irie Maffia-t ugye nem kell bemutatnunk?! Magyarország egyik legismertebb zenekara áprilisban kezdi meg új lemezének bemutató koncert-sorozatát, a fesztiválok közül elsőként a PAFE-n ugrálhatsz a régi és új slágereikre, ráadásul a Balaton partján!
- Hazánk legnépszerűbb drum and bass zenekara egész télen nem koncertezett, mert új albumukon dolgoztak. A Brains Full Range albuma április 5-én jelent meg, most lemezbemutató koncert-turnén vannak, a Balaton partján először a PAFE-n lépnek fel Nektek!
- Szintén április elején jelent meg a külföldön legsikeresebb magyar zenekar, a Zagar Light Leaks című albuma, szóval mondanunk sem kell, hogy a szerelem szárnyain érkeznek az új kedvenc dalok is a PAFE-ra!
Sok? Száz! Sőt, több mint 150 hazai zenekar fellép alig négy nap alatt. Hat helyszínen kora délutántól hajnalba nyúlóan várnak a magyar kedvencek, melyek sorát a könnyűzenei fesztiválok közül csak a PAFE-n fellépő 30Y Szentimentálé koncert zárja!

Mennyi?!?
Mondtuk már, hogy nincs titok, sem átverés: a 7. Pannónia Fesztivál napijegye 3900Ft, bérlete 7900 Ft-ba kerül. Hogy miért? Mert azt szeretnénk, ha elérhető áron tudnátok egy hatalmasat bulizni! Hét év alatt ez már szinte küldetésünkké vált, szóval most már nem adjuk fel!

Hol?!?
A tavaly megkedvelt Szántódpusztán találkozunk, ahol a dombon felépített sátortábor tetejéről, a Szent Kristóf kápolna mellett állva gyönyörű kilátás nyílik a tihanyi apátságra!
Ha még nincs szállásod, van egy tuti ajánlatunk: Anna-Mária Villa*** - gyalog a fesztivál helyszín 25 perc, (kb. 3 km)! A szálloda Balatonföldvár központjában, a vasútállomás közelében található a Balaton partján. A közel 7.000 négyzetméteres, körbekerített parkban a 100 éves, teljesen különálló Mária villaépület földszintjén és emeletén 13, egyszerűbb berendezésű szobában kínálnak szálláslehetőséget kedvező árakon! Szolgáltatások: recepció, bár, társalgó, ingyenes WIFI a lobbyban, reggeliző étterem, internetsarok a lobbyban, játszószoba, asztalitenisz, társalgó, csocsó, biliárd (500 Ft/óra). Elhelyezés: tévével, kis hűtővel felszerelt, fürdőszobás, egy- és kétlégterű, franciaágyas, pótágyazható szobákban, melyből néhány galériás az Anna és Vilma épületben, valamint rusztikus berendezésű, de tágas egy és két légterű szobákban a Mária épületben. Ellátás: Hideg büféreggeli, felár ellenében 3 fogásos vacsora
szállás + reggeli + PAFE bérlet (Ft/fő/turnus)
nap/éj
2 fős szobában
3-5 fős szobában és lakóegységekben




május 16-17., május 17-18., május 18-19.
2/1
12.900
10.900
május 16-18., május 17-19.
3/2
19.900
17.900
május 16-19.
4/3
22.900
24.900
Kedvezmény 3-5. ágyon gyerekeknek: 6 éves kor alatt 3-4-5-6. ágyon 100%, 6-12 éves korig 50%. Az ár tartalmazza: szállást, reggelit, parkolást. Az ár nem tartalmazza: üdülőhelyi illetéket: 18 éves kor felett: 330 Ft/fő/éj (helyszínen fizetendő), vacsorát, biliárd használatát, masszázst (előzetes bejelentkezéshez kötött), szauna-, infraszauna- és szolárium használatát. Érdeklődni ill. foglalni a balaton@campusclub.hu e-mail címen lehet!
PAFE facebook

Nincsenek megjegyzések: