2010. április 11., vasárnap

MŰEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE

MŰEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE
2010. április 14-15.
www.allasborze.hu
Keress jól!

Még színesebb kiállítói összetétel, több mint 1400 állásajánlat és közel 1000 szakmai gyakorlati lehetőség vár hazánk legnagyobb állásbörzéjén! 2010. április 14-15-én immár 30. alkalommal kerül megrendezésre a Műegyetemi Állásbörze.

Ha állást, szakmai gyakorlatot, TDK, szakdolgozat témát, projektfeladatot keresel, vagy csak szeretnél tisztában lenni, milyen lehetőségeid vannak az álláspiacon, gyere el az Állásbörzére! Találd meg Te is a leginkább hozzád illő ajánlatot a műszaki, informatikai, gazdasági és természettudományi területek bármelyikéről. Kiállítóink között szerepelnek nagy elektronikai gyártók, banki szolgáltatók, energiaipari, autóipari, informatikai, műszaki fejlesztő cégek, valamint gyógyszergyárak is. A rendezvény két napja alatt a következő programokon és gyakorlatokon is részt vehetsz:

  • Próbainterjúk
  • Önéletrajz és karrier tanácsadás
  • Grafológiai elemzés
  • Vállalati prezentációk
  • Tréningek

Használd ki a lehetőséget, hogy kötetlenül tájékozódhatsz, beszélgethetsz a vállalatok képviselőivel, és gyere el a Műegyetemi Állásbörzére! Első kézből értesülnél az információkról? Kövess minket Facebookon is:

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Muegyetemi-Allasborze/361249594051?ref=ts

A rendezvény időpontja: 2010. április 14-15. (szerda-csütörtök) 10.00-17.00

Helyszíne: Budapesti Műszaki Egyetem Központi (K) Épülete

További információ: www.allasborze.bme.hu

Nincsenek megjegyzések: