2011. május 16., hétfő

MINDENKI KÉSZ? HAMAROSAN STARTOL A PANNÓNIA FESZTIVÁL!!!

Ha nyár, akkor fesztivál!
Az idei szezon immár ötödik éve szokásosan Várpalotán, a Pannónia Fesztivállal indul, ahol június 9-13. között keményen a húrok közé csapnak, ugyanis az ötnaposra bővült fesztivált nem kisebb zenekar nyitja meg, mint a legendás Twisted Sister. A kultikus amerikai banda legismertebb slágerei a We’re Not Gonna Take It, az I Wanna Rock és a The Price rögtön az első napon lesznek hallhatóak a PaFén!

Az erős kezdés után a hazai zenei élet legjobbjai gondoskodnak az első nyári napok felejthetetlenné tételéről. Hogy csak pár nevet említsünk a legjavából:
Kiscsillag, 30Y, Heaven Street Seven, Csík Zenekar, Kistehén, Magashegyi Underground, PASO, Irie Maffia, Zagar, Belga, Deák Bill, Kowalsky meg a Vega, Magna Cum Laude, Depresszió, Subscribe, Blind Myself, Fish!, Paddy and the Rats, Supernem, Alvin és a Mókusok, Kovbojok, és még sorolhatnánk…

A rendezvényre a 3 napos bérlet (péntektől vasárnapig) 4.500 Ft, a 4 napos bérlet
(csütörtöktől vasárnapig) 5.500 Ft, míg az 5 napos bérlet (csütörtöktől hétfőig) 6.500 Ft-ba kerül. A hétfői bónusznapra külön is lehet jegyet vásárolni 2.900 Ft-ért. A belépők árusítása már megkezdődött az ismert jegyirodákban és a www.pannoniafesztival.hu oldalon.

Igaz, hogy a fesztivál a vizsgaidőszakra esik, de a kemény tanulás mellett mindannyian megérdemlünk egy kis kikapcsolódást! Ráadásul ilyen hihetetlenül olcsó jegyárak mellett tényleg nem engedhetjük meg magunknak, hogy kihagyjuk!

Nincsenek megjegyzések: