2011. május 8., vasárnap

Szegedi Ifjúsági Napok - 2011. augusztus 24-28.


Igaz, még el sem kezdődött, de már most sokan gondolni sem akarnak arra, hogy egyszer bizony vége lesz az idei nyárnak is… Azonban van egy másik, ám annál lelkesebb tábor is, akik már tűkön ülve várják az augusztus végét.

Ők azok, akik tudják, hogyan is kell stílusosan elbúcsúzni a legnaposabb évszaktól. Ők azok, akik imádják a jó zenét, a baráti társaságot, az izgalmas kalandokat, az igaz szerelmet. Ők azok, akik szeretnek a belvárosban fagyizni, a Tisza-parton ébredni, ismeretlen ismerősökbe botlani úton-útfélen. Ők azok, akik odavannak Szegedért, a SZIN-ért.

A Szegedi Ifjúsági Napok, mint hazánk legpatinásabb múlttal rendelkező fesztiválja, idén is számtalan koncerttel, izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal várja látogatóit. Mint ahogy már évek óta nem, így idén sem kell félnie senkinek a zenei felhozatalt illetően. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: pop, rock, rnb, reggae, ska, electro, és még folytathatnám a sort. Mindez a legnagyobb külföldi lletve magyar bandák, énekesek, DJ-k tolmácsolásában –lépjenek fel akár a színpadok egyikén, akár egy partysátorban, ne adj’ Isten egy leürített medence fenekén.

Ha épp nincs semmilyen performansz, ami lekötné a figyelmed, akkor sem fogsz unatkozni, ezt garantálhatom. A helyszínen ugyanis számos szabadidős tevékenység, sportolási lehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat. Akik pedig inkább regenerálódni szeretnének, azoknak a medencék egyike, esetleg a ligetben található egyik szimpatikus fa árnyéka hozhat felüdülést.

Apropó, fák. A SZIN különösen nagy hangsúlyt fektet a fenntartható fejlődésre, a környezetvédelemre; arra, hogy egy olyan világban élhessenek dédunokáink is, amilyenben mi tesszük. A szervezők lelkesedését olyan ügyesen sikerült a gyakorlatba átültetni, hogy tavaly már nemzetközi díjjal is jutalmazták a törekvést, mely hazánkban elsőként, úttörő jelleggel indult. Idén tehát folytatódik a történet, melynek minden résztvevője egy zöld, példamutató rendezvénynek örülhet!

Az 5 napra szóló bérletek már kaphatóak, az Eventim illetve a Ticketportal jóvoltából:

- május 31-ig: 13.900 Ft
- augusztus 20-ig: 15.900 Ft
- helyszínen: 18.900 Ft

Helyszín: Szeged, Újszegedi Partfürdő

Bővebb infó: www. szin.org (hamarosan)

Nincsenek megjegyzések: