2010. július 19., hétfő

Képek és hírek az EFOTT 3. napjáról

Várva várt és extrém pillanatok az EFOTT-on

- Bochkor Gábor Ganxstáékkal zúzott –

Feledhetetlen perceket hozott az EFOTT 3. napja. A Ganxsta Zolee és a Kartel tizenöt éves születésnapi koncertjén Bochkor Gábor is a húrok közé csapott a nagyszínpadon, a Tankcsapda pedig alaposan felrázta a fesztiválozókat. Kovács Kati kiskamerával járta Orfűt, Kozsó találkozott legnagyobb rajongóival.

Különleges és egyedülálló élményekkel gazdagodtak az efottózok és az előadók is a 3. napon: Ganxsta Zolee-ék jubileumi koncertjén a zenekar egykori tagja, Dopeman is fellépett, sőt egy dal erejéig Bochkor Gábor is együtt zúzta a gitárt a fiúkkal. A tizenöt éves bandát egy tortával köszöntötték a szervezők.

A Tankcsapda jól megmozgatta a fesztiválozókat: több mint tízezren tomboltak féktelenül. Lukács Laci megköszönte az EFOTT közönségnek a semmilyen más fesztiválhoz nem fogható hangulatot.

Dévényi Tibi bácsi fiával, Danival csapott össze: vajon melyikük csábítja magához a legtöbb táncolni vágyó fesztiválozót.

Kovács Kati kiskamerával járta körül a fesztivál területét, mielőtt fellépett volna, hogy magával vihesse a fesztivál hangulatát. Az énekesnő megörökítette fiatal rajongóit is, akik alig akarták elengedni őt, így majdnem lekéste a fellépést.

Kozsó, az Ámokfutók frontembere számára is rendkívülire sikeredett ez az EFOTT, hiszen a teltházas koncert után találkozott legnagyobb rajongóival, akik még külön „szeretünk Kozsó” feliratú pólót is csináltattak az alkalomra..

A Pécsi Tudományi Egyetem színpadán minden eddiginél nagyobb tömeg éltette a 100 Folk Celsiust.

Napközben még mindig a strand legnépszerűbb helyszín, esténként pedig megindul a tömeg bulizni. Az EFOTT utolsó napján a Kispál és a Borz búcsúztatja a fesztiválozókat a nagyszínpadon.

A fellépő zenészek egyébként – kivétel nélkül – el vannak ragadtatva a rendezvény gyönyörű helyszínétől, a fesztiválozók nagy számától és az idei EFOTT frenetikus hangulatától.














Nincsenek megjegyzések: