2010. július 2., péntek

Presidance Company és Holdviola szuperprodukció - július 10, 20:30

Ne feledd, még mindig nem késő megvenni a jegyet a Presidance Company és a Holdviola közös szuperprodukciójára, melynek a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ad otthont, július 10-én, 20 óra 30 perces kezdettel.
A produkció érdekessége, a tánc és a zene különleges összefonódása, melyben zenei részről a Holdviola együttes játékát a Presidance Company csodálatos táncművészei egészítik ki mozgással. A Presidance művészeti koncepciójának megalkotója Vári Bertalan nemcsak saját, eddigi tapasztalatait foglalja össze az előadásban, hanem Magyarországon eddig ismeretlen, a külföldi sztárfellépők – Cirque du Soleil, Michael Flatley – viszonylatában is egyedülálló produkciót és látványvilágot hozott létre. Nemrégiben egyik előadásukon erről személyesen is meggyőződhettem, ez alapján mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer tekintse meg a kétségtelenül igen tehetséges művészek produkcióját.
S ha ha már egyszer, hát miért is ne akkor, amikor egyúttal a hasonló stílust képviselő, népzenét, népi kultúrát új, modern felfogásban feldolgozó Holdviola szolgáltatja a talp alá valót? De ha ez nem lenne elég: a zenészek listáját tovább bővíti a Kerekes Band és a Csík Zenekar is, így tehát biztos vagyok benne, hogy aki ellátogat a Margitszigetre július 10-én 20 óra 30 perckor, az garantáltan kellemes estét tölthet el, s maradandó élményekkel fog gazdagodni.

Nincsenek megjegyzések: