2010. július 16., péntek

Riadó, mindjárt Tokajban a Motörhead!

A legendás Lemmy és csapata a Hegyalján valódi Motörhead-hangorkánnal enyhíti a hőséget. A szervezők már gőzerővel készülnek a 35. születésnapját ma este Tokajban ünneplő zenekar fogadására, de emellett természetesen a hőségriadóra is felkészültek.

Az ország egész területén piros riasztás van érvényben, hiszen ma este 11-kor négy év után újra Magyarországon Lemmy, az élő rock ’n’ roll legenda. A nagyszínpad backstage-ben délután már rotyog a bográcsban a hagyományos Hegyalja backstage-pöri és persze hűlnek a fröccs-hozzávalók is. Marhapörkölt bográcsban és fröccs gyöngyöző falú pohárban, tokaji borból – ez a Motörhead-menü, amiért Lemmy négy évvel ezelőtti fellépése óta rajong.

De persze már az Motörhead rajongók is gyülekeznek Tokajban. A szervezők péntek estére rekord-nézőszámot várnak. Érdemes időben elindulni a Hegyaljára, hogy a nagy melegben ne az autóban, sokkal inkább a Tisza-parton, az új Hegy’-plázson lehessen hangolódni az esti koncertekre.

Forró hangulat már nappal is

Lemmy fogadásán túl természetesen a hőségriadóra tekintettel is megtették az előkészülteket a Hegyalján. Közel félszáz helyen van vízkivételi lehetőség a fesztiválterületen, és ha szükséges, a por enyhítésére locsolni is fognak. A szürkevizes zuhanyzórendszert így egy újabb funkciójában is kipróbálhatják idén, hiszen ez nem csupán arra alkalmas, hogy a zuhanyzók vizét a vécék öblítésére használják, de ezzel a vízzel locsolni is lehet, hogy épp csak a kellő mennyiségű port verje fel a Motörhead közönsége este.

Nincsenek megjegyzések: