2010. július 18., vasárnap

A Quimby megőrjítette az EFOTT közönségét

- Nyári Mikulás az EFOTT-on! -

Az EFOTT 2. napján több mint tízezren tombolták végig a nagyszínpadon fellépő The Moog, a Neo, a 30Y és a Quimby koncertjeit. De a többi sátor programjai is megmozgatták a fiatalokat: az UFO és az Animal Cannibals teltházas bulit csapott

A fesztivállátogatók egy csöppet sem törődnek a meleggel, Dézy, egy igazi „ős” EFOTT-os például úgy döntött, a 34 fokos hőségben beöltözik Mikulásnak és rollerral indul el bulizni. A legtöbben azonban a szokásos hűsölési módot választották: a vízpart mellett hűtötték le magukat napközben.

A The Moog vezette föl a hangulatot az EFOTT második napján a nagyszínpad előtt, amely csak tovább fokozódott a Neo koncertje alatt. A pécsi 30 Y-t ötször tapsolta vissza a közönség, a Qumby-t pedig alig engedték le a színpadról. Kiss Tibi és zenekara igazi örömzenével búcsúzott az este, többször megköszönve az EFOTT közönségének a feledhetetlen pillanatokat. Az éjszakai őrület azonban ezzel még korántsem ért véget. A tömeg tovább vonult Tibi bácsi retro bulijába, a fia, Dévényi Dani partijára, vagy éppen karaoke-zni. A kínálatból mindenki kedvére válogathatott.

A harmadik nap bőven tartogat még meglepetéseket. Ma Ganxsta Zolee és a Kartel 15 éves jubileumi koncertet ad, majd a Tankcsapda zúzza a talpalávalót.

Nincsenek megjegyzések: