2009. április 15., szerda

CoMédiások készülődőben

Egy kicsit megfeneklett a blogunk, melynek érthető oka a VN közeledte, mivelhogy - ha ez eddig nem lett volna egyértelmű - a Karima kis csapata is részt vesz idén a rendezvényen a többi médiás kollégiumi körrel egyetemben.

Lázasan készülődünk, így sajnos nem jut időnk mindenre (amellett, hogy a következő számon is már most dolgozunk, amiben ismét nagyon sok érdekességet találtok majd <= én már tudom, hehe :D), de annyira gondozzuk házunk táját, amennyire csak tudjuk.

Amire mindenképpen számítunk: mi értetek vagyunk, ennek fejében pedig annyit tegyetek meg ti is értünk, hogy az oldal tetején található linkre rákattintotok, valamint nagyon örülni fogunk minden lelkes támogatónak, bátorítónak és drukkernek a VN-en, a Kar talán legközkedveltebb rendezvényén, ahol nemcsak mi hallgatók, de az oktatók is nagy számban képviseltetni fogják magukat, valamint régen nálunk tanult hallgatót, azaz öregdiákok.

Szóval az idei VN mindenképpen nagy durranás lesz, folyamatosan tájékoztatunk majd titeket a fejleményekről, de gyertek el minél többen, hiszen egy blogon keresztül nem fogjátok érezni a bulihangulatot, amit hát valljuk be, jó építős szokáshoz híven rendesen adni fognak majd a résztvevők. :D:D:D

Nincsenek megjegyzések: