2009. április 29., szerda

Háromnapos nemzetközi kirándulás


Háromnapos nemzetközi kirándulás
2009-05-28
Látogass el velünk három szomszédos országba, hogy láss kutatóközpontot belülről és hatalmas vízzárógátat közelről, utazhass Európa legmeredekebb fogaskerekű vasútján, és fagyizhass a ljubjanai éjszakában vagy a bécsi forgatagban!


A Szakkollégium háromnapos tanulmányutat szervez, melynek során először a zágrábi IGH kutatóközpontba látogatunk el, ahol az építőmérnöki tudományok számos területén folynak kutatási-fejlesztési munkák. Rövid városnézés után Ljubljana felé vesszük az irányt, itt lesz a szállásunk - közel a belvároshoz, így kiváló alkalmatok nyílik felfedezni az óváros környékét, vagy belekóstolni a nyüzsgő éjszakai életbe. Másnap egy közelben épülő hulladéklerakó telep meglátogatásával indítjuk a programot, majd átutazunk Spittal an der Drauba. Itt található Ausztria legnagyobb vízzáró gátja: 200 m-es magasságával és 200 000 000 köbméteres tározótérfogatával a Kölnbrein gát szakmánk egyik lenyűgöző alkotása. A közelben pedig ott robog az említett fogaskerekű is, csodás kilátással az Alpok havas csúcsaira. A harmadik napon pedig tiétek a terep: fakultatív szakmai- és szabadprogram Bécsben.


Időpont: 2009. máj. 28-30. (Cs-P-Szo)
Várható részvételi díj: 9000 Ft (tartalmazza a buszköltséget, a szállást és két reggelit)
Jelentkezés határideje: 2009. máj. 15. (5000 Ft előleg befizetésével)

Ezt a hírt folyamatosan bővítjük majd további információkkal, hogy mindig naprakészek legyetek; érdemes figyelni a honlapot.

Nincsenek megjegyzések: