2009. november 12., csütörtök

Avenue Q - A mi utcánk - ajánló


A mi utcánk - Avenue Q című totál brutál Broadway-musical bemutatója 2009 februárjában volt a Centrál Színházban. A mű az évtized legnagyobb zenés-színházi világsikere: a 2003-as New Yorki bemutató után számos országban bemutatták. A darab különlegessége, hogy a főszereplők a Muppet Show figuráihoz hasonló bábok, akik gyermekien naiv hangon reagálnak a korántsem mesés felnőtt világ jelenségeire. Kortárs problémáinkat (munkanélküliség, rasszizmus, homoszexualitás, virtuális párkeresés, stb.) soha nem láthattuk még ennyire szórakoztatónak - hála az abszurdba forduló jeleneteknek, az ellenállhatatlanul bájos bábfiguráknak és a Tony-díjas daloknak.


Az előadás nagy szenzációja, hogy a színészek zöme a Muppet Show-ból, illetve a Szezám utcából ismerős bábokkal a karján táncolja-énekli végig az estét, melyek ráadásul megegyeznek az eredeti, amerikai produkció bábszereplőivel.


A válogatott színészgárdán túl képzett hangú társaság vállalkozik rá, hogy elénekelje a több, mint húsz dalból álló művet - természetesen kíséretként egy élő zenekar is dukál.


Játszási időpontok a Centrál Színházban:

November 15, 21, 28, december 3, 11.


Online jegyvásárlás:

http://avenueq.jegy.hu/

Nincsenek megjegyzések: