2009. november 10., kedd

Bacsi, a gavallér :)

2009. november 9-én, este 7 órakor a Karima szerkesztőségi tagjai ( pontosabban a "kemény mag") majdhogynem hirtelen elhatározásból elindultak a Sonny Corner nevezetű étterembe egy csapatépítő jelleggel vacsizni. Az eseményen 8 fő vett részt, és leszámítva a boszorkány felszolgálót, aki valahogy elvarázsolta Ákosunk fényképezőgépét, szerintem az egyik legjobb hangulat alakult ki. Végre mindenki nyitott volt, és talán az első alkalmak egyike, amikor őszintén örültünk a másiknak...magyarul összerázódtunk! Csak így tovább, Karima! :P

Jahh, és természetesen a cím. Ez Laura egyik vacsi közben elhangzott mondatából fakad, ugyanis Bacsi már öreg tagunk dolgozó emberként úgy döntött, megszánja a szegény kis éhező kollégistákat, és betöm némi lukat (ugye fiúk??? :P) a fizetendő összegből. Köszönjük, Bacsi!

És egy dolog nem maradhat ki, az est fénypontja, amikor búcsúzás és sztorizgatás közepette szemtanúi lehettünk, amint egy munkagép szép nyugodtan nekitolat egy az út szélén parkoló járműnek. Hááát... van ez így néha, kérem szépen.

Az élet szép, az este takargathat meglepetéseket, és Karimásnak lenni jó, szóljon a nóta "éjáéjá óóóó"! :)

By Vvn

Nincsenek megjegyzések: