2009. november 16., hétfő

KHT hírcsomag

Aki nem figyelné a KHT honlapját rendszeresen, vagy esetleg nem kapja a hírlevelet, annak az alábbi listát ajánlanám figyelmébe!


SPORT Ösztöndíj 2009

Az Egyetemi Hallgatói Képviselet ösztöndíj pályázatot ír ki, melyben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen tanuló, kiemelkedő sporttevékenységet végző hallgatókat részesíti támogatásban.

Pályázhat minden a BME-n nappali képzésben résztvevő, a 2009/10-es tanév őszi félévében aktív státuszú hallgató, aki a 2009. év folyamán nemzetközi, országos vagy egyetemi szinten kiemelkedő sporteredményt ért el.

A pályázat beadási helye és határideje:
2009. november 18. (szerda) 12:00,
Testnevelési központ (St. épület 323.)

Bővebb infot az EHK honlapján találtok.


Egyetemi BME Ösztöndíj!

Az Egyetemi Hallgatói Képviselet pályázatot hirdet Egyetemi BME Ösztöndíjra.
Egyetemi BME Ösztöndíjban nem részesülhet az a pályázó, akinek az előző aktív félévében a
tanulmányi átlaga nem éri el a 4,0-t.

Pályázati adatlap kitöltése 2009. november 18. 12.00-ig lehetséges.

További információ az EHK honlapján:
http://www.ehk.bme.hu/pages/hu/fm/palyazat/egyetemi-bme-oesztoendij.php



Egy kérdőív kitöltésért nyerhetsz akár 1000 Eurót is!

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egyike annak a 775 egyetemnek illetve főiskolának, melyek részt vesznek a trendence Graduate Barometerben (a korábbi European Student Barometerben), Európa legátfogóbb felsőoktatási képzésre és pályaválasztásra vonatkozó felmérésében.

A kérdőívben szereplő kérdések többek között arra vonatkoznak, mennyire elégedett Ön tanulmányaival és mik a jövőre vonatkozó elképzelései a pályaválasztással valamint leendő munkaadóival kapcsolatosan. A kérdőív diákok véleményét gyűjti össze 22 európai országból, a különböző országok közti hasonlóságokra és különbségekre világít rá, hogy ily módon elősegítse az oktatási intézményből a munkaerőpiacra való kikerülés folyamatát.

Szeretnénk meghívni Önt is a 2010-es trendence Graduate Barometerben való részvételre, melyet 2009 szeptember és december vége között bonyolítunk le. Ez egy online felmérés, kitöltése gyors és egyszerű. A válaszadás teljes mértékben anonim és az idevonatkozó adatvédelmi előírások betartásával történik.

A kérdőív kitöltése után összehasonlíthatja válaszait a magyar és az európai diákok átlageredményeivel. Továbbá sorsoláson vehet részt, ahol a következő nyeremények kerülnek 2010 nyarán kisorsolásra:

* 2 x 1000 Euró

* 5 x 500 Euró

A kérdőív lebonyolítását a berlini trendence Intézet végzi.


A részvételhez kérjük, kattintson ide: https://www.trend-surveys.com/uc/esb4/?a=1

További információ itt: http://kht.vpk.bme.hu/hirek/palyazatok/About_the_Survey.pdf


Gazdasági Bizottság pályázata

A Kari Hallgatói Tanács pályázatot hirdet a Gazdasági Bizottság utánpótlásának biztosítása érdekében. Várjuk minden olyan építő karos, nappali tagozatos hallgató jelentkezését, aki érez magában ambíciót karunk legfőbb rendezvényeinek (Gólyatábor, Gólyabál, Vásárhelyi Napok) lebonyolításának segítésére.

A Gazdasági Bizottság feladata:
- körök gazdasági felügyelete,
- rendezvények gazdasági hátterének biztosítása,

A pályázatok leadási határideje
2009. november 19. csütörtök 12:00 KHT Iroda.

A pályázati kiírás itt: http://kht.vpk.bme.hu/hirek/palyazatok/GB_palyazat.pdf


Demján Sándor Pályázat

Az Egyetemi Hallgatói Képviselet pályázatot hirdet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szociálisan rászorult, külföldi ösztöndíjban részesülő hallgatói számára.

http://kht.vpk.bme.hu/hirek/palyazatok/01_Demjan_kulfoldi_palyazat_kiiras.pdf

http://kht.vpk.bme.hu/hirek/palyazatok/02_Demjan_kulfoldi_palyazat_adatlap.pdf

Nincsenek megjegyzések: